Kanvas.ai bliver den første baltiske NFT-markedsplads at tilbyde Tezos Kunst NFT'er

Kanvas.ai bliver den første baltiske NFT-markedsplads at tilbyde Tezos Kunst NFT'er

Kanvas.ai, en estisk kunststartup, annoncerede, at den planlægger at blive den første baltiske kunst NFT markedsplads at give kunst NFT'er oprettet på Tezos blockchain. Den estiske kunststartup giver en kurateret platform for kunst NFT-samlere med støtte fra Tezos Foundation.

Kanvas.ai er den første kunststart-up i Estland, der tilbyder samlere, kunstnere og gallerier forskelligerent tekniske løsninger drevet af Tezos blockchain, som kan prale af et blomstrende virtuelt salgs- og købsrum, onlineudstillinger, samleres sekundære marked, muligheder for at bruge ikke-fungible tokens og augmented reality-teknologi.

Kanvas.ai skal være den første baltiske NFT-markedsplads at støtte Tezos Kunst NFT'er

Medstifter og administrerende direktør for Kanvas.ai, Astrid Laupmaa, sagde:

”Vores platform tilbyder disse muligheder til kunstnere og gallerier, og dermed når kunsten ud til et meget bredere publikum. Ved hjælp af supporten kan vi udvikle den tekniske side relateret til NFT'er og udvide til andre europæiske lande også. Vi er glade for nu at tilbyde kunst NFT'er skabt på Tezos. Derudover glæder vi os til at være med i de blomstrende Tezos kunstfællesskab og at blive en del af et sådant understøttende kreativt økosystem."

Baseret på Laupmaa har Kanvas.ai ikke fået nogen større finansieringsrunder indtil videre, da virksomhedens fokus har været på at skabe passende teknologi. Det Tezos Foundations støtte gør det muligt for firmaet at bygge ny teknologi på platformen, hvorefter Kanvas.ai ønsker at lave en større investeringsrunde. De første engleinvestorer af platformen var Marek Pärtel, Sonny Aswani og Julian Kaljuvee, aktive som investorer i landskabet af estiske startups.

Kanvas.ai platformen øger blandt andet mulighederne for kunstnere ved hjælp af NFT-teknologi. NFT-kunst garanterer værkets autenticitet, det hjælper også kunstnere med at øge deres indkomst. Laupmaa udtalte:

”Brugen af ​​NFT-teknologi løser problemet i kunstverdenen, hvor kunstneren er udeladt af salgskæden. Dette giver kunstnere mulighed for at skabe et netværk, kommunikere med købere og overvåge bevægelsen af ​​deres arbejde. På vores platform, når kunstnere sælger virtuel kunst, modtager de 10 % kommission på hver transaktion – selvom værket sælges på det sekundære marked, får kunstneren også en del af det.”

Indtil videre er 75 professionelle kunstnere fra hele verden, inklusive Estlands Vilen Künnapu, Raoul Kurvitz og Kaupo Kikkas, sammen med 20 samlere har tilsluttet sig Kanvas.ai platformen. Firmaet har også afholdt udstillinger med mange lokale gallerier, f.eks Telliskivi Creative Campus, Põhjala Galleriog Solaris Galleri.

Kanvas.ai Oversigt

Kanvas.ai er en estisk startup, der giver samlere, kunstnere og gallerier en digital platform til handel og netværk. Platformen giver de bedste værktøjer til at investere i kunst ved at tilbyde de mest avancerede teknologier på det sekundære marked inklusive artindex.

Kanvas.ai team

Den estiske startup åbner traditionel kunst for offentligheden, NFT-markedet på Tezos blockchain, og understøtter forskellige betalingsmuligheder, herunder krypto. Desuden tilbyder Kanvas.ai skræddersyede NFT-konsultationer ved hjælp af webinarer.

Tezos er de smarte penge, der omdefinerer, hvad det vil sige at holde og udveksle værdi i en digitalt forbundet verden. Den selvopgraderbare og energieffektive blockchain-platform, der har en dokumenteret track record, Tezos gnidningsløst adopterer fremtidens innovationer uden netværksforstyrrelser currently.

Mest set anmeldelse

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *