Hvad er Manchester City Fan Token (CITY Token)?

Hvad er Manchester City Fan Token (CITY)?

Manchester City Fan Token (CITY) sluttede sig til det voksende antal af fan-tokens i sportssektoren. Den engelske fodboldklub lancerede CITY-fantokenet i samarbejde med Socios.com.

Socios er en app, der drives af Chiliz (CHZ) blockchain.

Manchester City token

Hvordan virker CITY Fan Token?

CITY-fantokenet blev oprettet af Socios.com. Platformen har skabt mange tokens til forskellige sportsgrene, herunder bilvæddeløb, fodbold, UFC og mange andre. I de fleste tilfælde repræsenterer disse fan-tokens bevis på ejerskab, og de tjener en lang række formål, der hovedsageligt drejer sig om at påvirke holdets beslutninger, i dette tilfælde Manchester City.

Senior Vicepræsdent of Global Partnerships Sales hos City Football Group, Stephan Cieplik, sagde:

"Vi er glade for at lancere det nye Manchester City Fan Token, som vil give vores fans over hele verden endnu en mulighed for at komme endnu tættere på den klub, de elsker. Fans vil have adgang til fantastiske konkurrencer og VIP-oplevelser og være i stand til at stemme på klubbens initiativer. Alle eksisterende registrerede Cityzen vil også være berettiget til et gratis token, så de kan få adgang til hele rækken af ​​fordele og belønninger.''

Desuden sagde han, at holdet anerkender den voksende interesse for blockchain og de mange muligheder, det giver. Fan-tokenserne gør det muligt for ledelsen at engagere sig yderligere med Manchester Citys globale fanbase. Cieplik er confident at CITY-tokenet bliver til en populær tilføjelse til holdets digitale line-up. Han tilføjede:

"Vi har været meget imponerede over, hvordan Socios.com har ført an på dette område med andre europæiske klubber, og vi er fortroligedent at vi har den rigtige platform til at få succes og vokse sammen.”

Tokenet fungerer hovedsageligt som et governance-token, der giver indehavere ret til at stemme om klubbens beslutninger. Tokenholderne kan beslutte sig for fodbolddragtdesign, vælge en målfejringssang eller bestemme teambusdesignet. Desuden kan indehaverne få eksklusive rabatter, VIP-belønninger og fortjeneste, når prisen på tokenet bølger.

Manchester City lancerer fantoken på Socios.com

I de fleste tilfælde stiger CITY token-priserne efter store klubbeslutninger. Hver gang Manchester City vinder en stor fodboldturnering, kan prisen på tokenet stige.

The Vision of CITY Token Creators

Socios.com har skabt CITY fan-tokenet, og det har en klar vision om at tilbyde sportsfans en klar stemme. Med sine ord:

"Vi mener, at passion bør anerkendes, og at enhver fan har ret til at gøre deres stemme hørt, uanset hvor de er i verden. Påvirk dit hold, få adgang til VIP-belønninger, eksklusive kampagner, og tilslut dig et globalt fællesskab af superfans.''

Enhver major og trending-nyheder, der er knyttet til klubben, forventes at øge eller sænke prisen på fantokenet. Ligesom enhver anden krypto, har et fantoken potentialet til at blive et aktiv, som sportsholdet kan kontrollere. Holdet kan også bruge tokenet til at overgå deres fanbase og tjene ekstra indtægt på lang sigt.

Manchester City Club har opbakning fra arabiske milliardærer. De enorme penge forklarer de store signaturer, som klubben har foretaget gennem årene. Disse enorme signinger påvirker prisen på holdets fantoken positivt.

Unikke funktioner i CITY Fan Token

CITY token-indehavere har lov til at stemme om klubbens beslutninger. De kan stemme om farven på fodbolddragter og holdbusdesigns. I fremtiden kan tokens give indehaverne magt til at påvirke store beslutninger som udnævnelse af nye managere eller spilleroverførsler.

Tokenet tjener som en mulighed for hver fan globalt for at blive en del af Manchester city og endda øge den globale fanbase til næste niveau. Baseret på Senior Vice President of Global Partnerships Sales, Stephan Cieplik, hver Machester City-fan kvalificerer sig til at få et gratis token.

I dag er det samlede udbud af CITY-tokens currently står på 20,000,000 og det cirkulerende udbud er 3,508,140 CITY. Fra den 23. oktober 2021 handles tokenet til $16.06. Dens 24-timers handelsvolumen på børserne er næsten $5,181,900.76.

Om CITY-tokenet vil nå $100 i fremtiden afhænger af mange faktorer. Hver gang der kommer en stor nyhedsmeddelelse fra fodboldklubben; token-indehavere kan forvente, at prisen stiger eller falder afhængigt af typen af ​​nyheder.

En sejr i denne sæson i Champions League arena kunne løfte CITY-tokenet for at nå alle tiders højder. Fan-tokens er stigende, og Socios'com har allerede 42 live fan-tokens. Mange andre forventes at blive annonceret i de kommende uger.

CITY-tokens-indehavere kan forvente en enorm stigning i interessen for fan-tokens, da sportsverdenen er begyndt at acceptere den hurtige vækst i kryptobranchen.

Mest set anmeldelse

1 kommentar

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *