Приватност

Сите собрани лични информации ќе се користат за да ви помогнат да ја посетите Moonstats.com што е можно попријатно.

Посетителите на веб-страниците можат да бидат сигурни во довербатаdentцијалност на личните податоци на Moonstatsкорисниците на .com се важни за нас.

Употреба на Moonstats.com подразбира прифаќање на оваа Политика на приватност. На Moonstats.com тимот го задржува правото да го промени овој договор без претходно известување. Затоа, препорачуваме редовно да ја проверувате нашата политика за приватност за да бидете секогаш во тек.

Собирање и употреба на лични и нелични информации

Е-пошта

Во нормален случај Moonstats.com не собира ниедно лично identинформативни информации. Сепак, постојат некои случаи каде MoonstatsМожеби ќе треба е-адреса на посетителот за да може да се изврши услуга (на пр. Претплата на билтени, Формулар за контакт итн.). Во такви случаи, адресата за е-пошта ќе биде експлицитно побарана и посетителот ќе биде известен. Откако ќе се соберат, овие е-пошта се користат со единствена цел на функцијата наменета од посетителот. Тие нема да бидат споделени со ниту една трета страна.

Огласи

Како и другите веб-страници, ние собираме и користиме информации содржани во реклами. Информациите содржани во рекламите ја вклучуваат вашата адреса на Интернет протокол (IP), вашиот интернет провајдер (Интернет провајдер), прелистувачот што го користевте при посета на нашата веб-страница, времетраењето на вашата посета и кои страници сте ги посетиле на нашата веб-страница.

DoubleClick пикадо колаче

Google, како продавач на трети страни, користи колачиња за да сервисираат реклами на нашата веб-страница. Со колачето „Дарт“, Google може да прикажува реклами засновани на посети што читателот ги направил на други веб-страници на Интернет. Корисниците можат да го оневозможат колачето DART со посета на Политиката за приватност на Google.

Cookies и web beacons

Ние користиме колачиња за складирање на информации, како што се вашите лични преференцииrences при посета на нашата веб-страница. Ова може да вклучува едноставно прозорец или врска до различните услуги што ги обезбедуваме, како што се форуми.

Ние исто така користиме реклами од трети страни на Moonstats.com за поддршка на трошоците за одржување. Некои од овие рекламни може да користат технологија како што се колачиња и / или веб-светилници кога се рекламираат на нашата страница, што исто така ќе им ги испрати на овие огласувачи (како што е Google преку Google AdSense) вашите лични информации, како што се IP адреса, вашиот интернет провајдер, вашиот прелистувач итн. Ова обично се користи за гео-таргетирање или таргетирање на публика (како што е прикажување реклами во ресторани на корисник кој редовно посетува страници за готвење, итн.).

Можете да ги исклучите колачињата во поставките на прелистувачот или со управување со преференцииrences во безбедносен и антивирусен софтвер. Сепак, ова може да го промени начинот на комуницирање Moonstats.com и други веб-страници. Ова може да влијае на тоа дали можете да бидете најавени на софтвери, страници и форуми.

Вградена содржина од други веб-сајтови

Написите на оваа страница може да вклучуваат вградена содржина (на пр. Videos, слики, статии и сл.). Вградената содржина од другите веб-страници се однесува на ист начин како да посетителот ја посетил другата веб-страница.

Овие веб-страници можат да собираат податоци за вас, да користат колачиња, да вградат дополнително следење на трети страни и да ја следат вашата интеракција со вградената содржина, вклучително и следење на вашата интеракција со вградената содржина ако имате сметка и сте логирани на таа веб-страница.

Линкови до веб-страници на трети страни

Moonstats.com има врски до други страници, кои, според наше мислење, може да содржат корисни информации / алатки за нашите посетители. Нашата политика за приватност не се применува на страници на трети лица, па затоа, ако посетите друга страница од нашата, треба да ја прочитате нејзината политика за приватност. Ние не сме одговорни за практиките на приватност или содржината присутна на тие страници.

Политика за користење слика

Сликите што се користат во Moonstats публикациите и социјалните медиуми се слики со лиценца Криејтив комонс, стекнати на бесплатни банки со слики. Сите права се резервирани за авторот на сликата и Moonstats не зема заслуга за тоа.

Ако сте автор и не сте заслужни за вас или забележувате неправилна употреба на слики, ве молиме контактирајте не и ние ќе го решиме проблемот што е можно поскоро. Вообичаената практика на страницата е да му се припише на соодветен автор кога доспева или е познат кредитот. 

Веб -страницата дејствува врз основа на здрав разум и добра волја. И покрај тоа, можно е професионалците да прават грешки или тие да бидат заведени, како резултат на неправилности на гореспоменатите веб -страници.