Christie's og Gucci introducerer generativ kunst-NFT-auktion

Christie's og Gucci introducerer generativ kunst-NFT-auktion

En anden massiv udvikling er på vej i det stadigt skiftende digitale kunstrum. Christie's, et værdsat auktionshus og Gucci, et luksusmodemærke, er klar til at indgå partnerskab på en kommende auktion kaldet "Future Frequency: Explorations in Generative Art and Fashion".

Auktionen er planlagt til at starte den 18. juli og løber frem til den 25. juli, forudsat 21 NFT'er designet af førende digitale kunstnere og indholdsskabere.

Dette partnerskab giver mulighed for at forene mode og generativ kunst i den kommende tid NFT auktion af Gucci og Christie's.

En række kunstnere i NFT-samlingen

De kunstnere, der har meldt sig til at bidrage til denne bestræbelse, består af store navne som Emi Kusano, Emily Xie, Claire Silver, Botto, Helena Sarin, William Mapan, Zach Lieberman, og blandt andet DRAUP. Deres fælles fokus er forbundet med kunstig intelligens og generative systemer, hvilket fremhæver det teknologiske omdrejningspunkt i NFT-kollektionen.

Får kreativ inspiration fra Gucci's renEjede tekstiler og farvepaletter, sætter NFT-kollektionen også hatten mod Guccis Bamboo 1947-serie. Det iconic-kollektionen er berømt for sine håndtasker, der består af Guccis karakteristiske bambushåndtag.

Ved at bruge generative systemer, herunder algoritmer og AI, består kollektionen af ​​en sammensmeltning af mode, kunst og teknologi med det formål at forbedre kreativitetens horisont.

Trådeffekter i blåt fra Emily Xie
Trådeffekter i blåt fra Emily Xie

Christie's 3.0 og Gucci Art Space

Auktionen forventes at udfolde sig på Christie's 3.0, den on-chain auktionsplatform, der blev lanceret af auktionshuset i 2022. Desuden vil værkerne få et højdepunkt på Gucci Art Space, luksusmærkets online gallerirum.

Dedikeret til at vise utrolig digital kunst fungerer Christie's 3.0 som en on-chain auktionsplatform. Den henvender sig til nybegyndere i det ikke-fungible token-rum og engagerede entusiaster, hvilket giver mulighed for at udforske og afgive bud på eksklusive kunstværker valgt af Christie's.

Husk at en digital tegnebog er vigtig for at byde. MetaMask er enestående, da det er et meget populært valg, der er aktivt i Web3-fællesskab hvis du ikke allerede har en. Arkitekturen i Christie's 3.0 er drevet af Ethereum blockchain.

Guccis indtog i den digitale kunstverden blev præget af lanceringen af ​​Vault Art Space tilbage i 2022. Det rent digitale miljø var den ideelle scene for debutauktionen og udstillingen "The Next 100 Years of Gucci", hvor et eksklusivt udvalg af NFT-kunstværker var auktioneres.

Afsløret ud af et partnerskab mellem SuperRare og Gucci, en markedsplads renejet for særskilte kurateret NFT-kunstværker, den Gucci Art Space er et fyrtårn for moderne kunstnere. Onlinegalleriet tilbyder en normal rotation af udstillinger og lader seerne samle og værdsætte curens visionære arbejderent kunstnere.

Når vi kommer tættere på auktionsdatoerne, venter kunst- og modeentusiaster globalt på chancen for at se og deltage i den tydelige integration af mode, kunst og teknologi.

Mest set anmeldelse

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *