DAO4ART revolutionerer kunstejerskab og -skabelse med royaltytokenisering

DAO4ART revolutionerer kunstejerskab og -skabelse med royaltytokenisering

Forbered dig på en ny æra af kunstskabelse og ejerskab med DAO4ART. Fremkomsten af ikke-svingbare symboler (NFT'er) har introduceret en ny æra af kunstejerskab og skabelse. DAO4ART, en decentraliseret autonom organisation, revolutionerer nu sektoren ved at integrere ERC721- og ERC20-standarderne med en blokstruktur for at udvikle en incitamentskompatibel model.

Denne platform er designet til at motivere alle spillere til at udvikle den bedst mulige kunstsamling med fokus på effektivitet og produktivitet. Her er en dybdegående analyse af den spændende DAO kunstplatform.

DAO4ART platform

DAO4ART inciterer NFT-købere og -udviklere med royalty-tokenisering.

Hvad er DAO4ART?

DAO4ART er ikke en anden sædvanlig NFT-kollektion - det er en decentraliseret autonom organisation (DAO) designet til at producere flere DAO'er, der udvikler fantastiske kunstværker. Fra PFP NFT-samlinger til engagerende fiktion, spændende historielinjer og fængslende ACG-indhold, mulighederne er uendelige.

Blockchain-teknologien er allerede nået langt, men den halter stadig bagefter Web2 og traditionel finansiering med hensyn til omkostningseffektivitet. Alligevel, DAO4ART integrerer ERC20- og ERC721-standarderne med blokstrukturen. Dermed indføres en incitamentskompatibel model, der kan revolutionere hele sektoren.

DAO4ART handler ikke kun om kunst; det handler om at udnytte kraften i DAO'er til at understøtte produktivitet og effektivitet. Platformen udforsker nu nye kunstformater, herunder tegneserier, PFP, Derivatives Works, Games, Fan Fiction, Street Brands og meget mere.

Royalty-tokenisering med DAO4ART

Der er tre typer af spillere i DAO4ART - Canvas Creator, DAO Creator og Minter-owner. Hvad er den bedste del? Alle spillere får incitament til at udvikle den bedst mulige kunstsamling fra starten af ​​projektet.

Med en incitamentskompatibel model og automatisk genereret ERC20 tokens, både Canvas Creators og DAO Creators bliver belønnet øjeblikkeligt og langsigtet. Baseret på current version går 70 % af myntesalget direkte og øjeblikkeligt til kunstnerens tegnebog.

30% går ind i DAO's Asset Pool. Interessant nok bliver en tilsvarende mængde DAO-tokens tildelt kunstneren. Derfor kan kunstnere bytte tokens til Ethereum så snart de får DAO-tokens.

Med tilstedeværelsen af ​​en incitamentskompatibel model og automatisk genererede ERC20-tokens, bliver både Canvas Creators og DAO Creators belønnet med det samme og langsigtet.

DAO4ART platform

DAO4ART, en fantastisk NFT-kunstplatform med utrolige fordele

DAO4ART er en banebrydende platform, der integrerer ERC20-tokens og NFT'er via en blokstrukturbaseret tilgang. Den innovative kombination udvikler et økosystem, hvor alle partnere og deltagere kan drage fordel af langsigtede incitamenter.

Desuden revolutionerer platformen NFT-indholdsproduktionsprocessen og -driften og introducerer en ny æra med ikke-fungible tokens intellektuel ejendom. Med DAO4ART vinder alle.

Du kan lære mere af DAO4ART dokumentation eller DAO4ART platform.

Mest set anmeldelse

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *