Meta udvider NFT-tilbud til amerikanske Facebook- og Instagram-brugere

Meta udvider NFT-tilbud til amerikanske Facebook- og Instagram-brugere

Meta begyndte at teste den ikke-svækkeligt token (NFT) support på Instagram i maj og tilføjede senere funktionen til Facebook i juni. Den amerikanske tech-gigant har nu annoncerede udvidelsen af ​​den ikke-fungible token-krydspost-funktion til alle Facebook- og Instagram-brugere i USA.

Meta og NFT'er

I nogen tid havde kun en eksklusiv gruppe amerikanske skabere og samlere adgang til funktionen. Denne funktion gør det muligt for brugere at dele udviklet eller købt NFT på Instagram. De fleste Instagram-brugere vil nu have en chance for at bruge NFT-supportfunktionen i mere end 100 lande.

Meta tilbyder NFT-funktion til alle Instagram- og Facebook-brugere i USA

Meta begyndte at teste sin NFT-understøttelse på Instagram i maj og tilføjede derefter funktionen til Facebook i juni. I august frigav Meta NFT-krydspost-funktionen mellem Facebook og Instagram. Brugere kan forbinde deres digitale tegnebøger, dele deres ikke-fungible tokens og nemt tagge udviklere og samlere.

Opdatering af kunder på Instagram og Facebook NFT krydsopslag, Meta udgivet:

"I dag annoncerer vi, at alle på Facebook og Instagram i USA nu kan forbinde deres tegnebøger og dele deres digitale samleobjekter. Dette inkluderer muligheden for, at folk kan krydsposte digitale samleobjekter, som de ejer, på tværs af både Facebook og Instagram. Derudover kan alle i de 100 lande, hvor digitale samleobjekter er tilgængelige på Instagram, nu få adgang til funktionen."

Facebook er forblevet den mest brugte sociale medieplatform med mere end 2.9 milliarder brugere, mens Instagram har mindst 1.9 milliarder brugere. Den seneste opdatering af NFT-supportfunktionen vil øge brugen og dækningen af ​​disse platforme.

Samtidig ser Meta ud til at gøre NFT let tilgængeligt for Facebook- og Instagram-brugere. De tre blockchains, som tech-behemothen understøtter, inkluderer Polygon, Ethereumog Flow. Det håber også at tilføje Solana til denne liste snart.

"I takt med at vi fortsætter med at udrulle digitale samleobjekter på Facebook og Instagram, er vi begyndt at give folk mulighed for at poste digitale samleobjekter, som de ejer på tværs af både Facebook og Instagram," tilføjede Meta. "Dette vil gøre det muligt for folk at forbinde deres digitale tegnebøger én gang til begge apper for at dele deres digitale samleobjekter på tværs af begge."

Kunne NFT-støtten være Metas Web3-gennembrud?

CEO for Meta Platforms Inc. Mark Zuckerberg, har afsløret, at virksomhedens omsætning er faldet kraftigt. Indtægtsfaldet er det første af sin slags i dets 18 års drift. Han sagde, at tiltaget for at skære ned på virksomhedens arbejdsstyrke inden udgangen af ​​2023 vil gøre det muligt for det at omstrukturere nogle teams, mens alle arbejdsprocesser stoppes.

Meta planlægger også at trimme et flertal af tebudgetterne inden for virksomhedens midler. Den digitale samlerfunktion er ikke Metas debut i Web3. Holdet forsøger nu at opnå mere enestående succes på dette område.

Allerede har det multinationale teknologifirma oplevet fiasko i sit kapløb om at få en betydelig indflydelse på webområdet. Vi bør heller ikke glemme Diem Stablecoin projekt, som trak overskrifter inden afviklingen.

Meta er en af ​​de tidlige brugere af Web3, men har ikke meget at vise til. I juni rapporterede Meta et tab på 2.8 milliarder dollar i Facebook Reality Labs. Forhåbentlig kan NFT-integrationerne være en sejr for holdet.

Mest set anmeldelse

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *