Snaky Cat er det seneste Web3-spil til debut på base

Snaky Cat er det seneste Web3-spil til debut på base

Det klassiske spil 'Snake' har været en fast bestanddel af spilsektoren siden lanceringen i slutningen af ​​1970'erne. Gennem årene har det enkle, men meget vanedannende spil gennemgået flere gentagelser og tilpasninger. Ikke desto mindre har ingen fanget hjerterne hos spillere som Snaky Cat.

Udviklet af iCandy Interactive i partnerskab med Animoca Brands, Snaky Cat tager det traditionelle Snake-spil og tilføjer et nyt twist – Web3-teknologi. Udgivet på Base, et lag-2 Ethereum skaleringsnetværk udviklet af amerikansk kryptobørs Coinbase, Snaky Cat integreres nostalgisk gameplay ved hjælp af play-to-earn (P2E) teknologi.

Snaky Cat-konceptet

I Snaky Cat påtager spillere sig rollen som kattelignende slanger, der vokser ved at indtage forskellige fødevarer. Målet er at vokse den længste kat og klatre op på ranglisten, alt imens du tjener TOWER token belønninger.

Spillet kan virke simpelt ved første øjekast, men det giver en konkurrencedygtig multiplayer-oplevelse, der holder spillere engageret og kommer tilbage efter mere. Med det ekstra incitament til at tjene TOWER-tokens har spillere endnu meget større grund til at stræbe efter topplaceringen.

Play-To-Earn-struktur

For at deltage i hver runde skal spillere erhverve billetter ved hjælp af TOWER-tokens og tilslutte en kryptopung. Den distinkte P2E-struktur lader spillere akkumulere TOWER-tokens, mens de konkurrerer i spillet. Tokens har virkelig værdi og kan handles på forskelligerent kryptobørser.

Men play-to-earn-systemet slutter ikke med Snaky Cat. TOWER tokens optjent i dette spil er også integreret i tre ekstra spil udviklet af iCandy Interactive: Crazy Defense Heroes, Skøre kongerog Kaos Kongerige. Dette indbyrdes forbundne netværk lader spillere optjene belønninger på tværs af mange spil, hvilket yderligere intensiverer værdien af ​​TOWER-tokens.

iCandy Interactive og Animoca-mærker

Spillet er et produkt af iCandys malaysiske afdeling. Det talentfulde team bag iCandy har stor erfaring med at udvikle succesrige mobilspil og har bragt ekspertisen til skabelsen af ​​Snaky Cat.

Animoca Brands, som er investor i iCandy, har også spillet en integreret rolle i spiludviklingen. Som en af ​​de førende virksomheder inden for blockchain-spil, bidrog Animoca Brands med deres Web3-ekspertise til udviklingen af ​​det særskilte spil og dets integration med Base.

Vedtagelse af Web3-innovationer

Med integrationen af ​​Web3-teknologi giver Snaky Cat spillere et indblik i fremtidens gaming. Efterhånden som flere og flere udviklere tager denne teknologi i brug, kan vi forvente at se endnu flere innovative spil, der giver spillerne ægte ejerskab og værdi i den virtuelle verden.

Snaky Cat er ikke bare endnu et simpelt Snake-spil. Et Web3-spil integrerer nostalgisk gameplay med revolutionerende teknologi. Med sin P2E-model og integration med de andre spil tilbyder Snaky Cat spillerne en særskilt spiloplevelse, der går ud over de traditionelle grænser.

Mest set anmeldelse

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *