Thetaikke relevantrena får 6 millioner spillere 2 uger efter lancering, sætter ny NFT-rekord

Thetaikke relevantrena får 6 millioner spillere 2 uger efter lancering, sætter ny NFT-rekord

Julen ser ud til at være kommet tidligt Thetaikke relevantrena. Binance Smart Chain blockchain-spillet har sat en ny rekord i NFT-spilscenen. Den er blevet den første til at nå 6 millioner spillere to uger efter lanceringen.

Tethan Arenet gameplay

Analyse af dette spil for at tjene penge siden udgivelsen af ​​dets Open Beta på mobil og pc i oktober 2021 viser, at spillet var meget ventet. Det længe ventede spil blev leveret og tog eksplosivt fart efter dets fulde udgivelse den 27. november. Bortset fra de utrolige aktive brugere, eksploderede dette spil også på butikslisterne, placeret på position 2 i App Store i alle kategorier kort efter dets udgivelse .

Thetaikke relevantrena Spil for at tjene NFT-spil

Ved beskrivelse, Thetaikke relevantrena er et blockchain-baseret esport-spil. Spillere samler deres venner, sætter et hold, kæmper med andre og tjener penge med kun deres færdigheder. Derfor kredser gameplayet om at fremvise personlige færdigheder og teamwork. Som mange forventer, satte fællesskabets positive modtagelse af Open Beta scenen i gang for spillets fulde udgivelse.

Dette spil har to tokens: Thetan Gem (THG) og Thetan Mønter (THC). Spillere får THC ved at deltage i de virtuelle kampe og kan bruge det til at erhverve andre ikke-svingbare symboler (NFT'er). På bagsiden fungerer THG som et governance-token. Denne vellykkede lancering har primært påvirket prisvirkningen på de to mønter.

På tidspunktet for skrivning, Thetan Mønt handles til $0.1810. Dette token har oplevet en handelsvolumen på $1.5 millioner i de seneste 24 timer. I mellemtiden, Thetan ædelstene handles til $8.03. Tokenet er steget med 9.8% og har registreret mere end $7 millioner i handelsvolumen i de seneste 24 timer.

Thetaikke relevantrenet gameplay

Gameplayet drejer sig om at kombinere individuelle færdigheder og teamkoordination for at triumfere i to forskelligerent spiltilstande: Battle Royale og MOBA. Wolffun-spil skabte e-sport spillet, og det er drevet af KardiaChains blockchain-teknologi.

Brugere kan også tjene THC-tokens i spillet, som bruges til at fremskynde deres fremskridt og låse op for adskillige helte, våben og evner til brug i spillet. Derfor, Thetaikke relevantrena fortsætter med at trodse sektorens forventninger ved at integrere kendskabet til et primært multiplayer online rollespil (MMORPG) med normalt gameplay, der kan nydes på en mobilenhed.

Mange spekulerer nu på, hvad der kommer næste gang Thetaikke relevantrenen? Udviklerne udgav en køreplan på websted skitserer de planer og milepæle, som dette projekt håber at opnå. Derfor kan vi i løbet af første kvartal alle se frem til lanceringen af ​​laug og kosmetiksystem. Holdet vil udrulle kæledyrssystemet, guild-missionen og indsatsen i andet kvartal af 2022.

Ved udgangen af ​​dette år vil alle de vigtigste funktioner være tilgængelige. Det betyder, at teamet vil fokusere på månedligt indhold, Live-ops og offline-begivenheder for også at øge væksten. Spillet forventes nu at vokse yderligere i de kommende måneder.

Mest set anmeldelse

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *