Warner Bros introducerer Ringenes Herre NFT'er i samarbejde med Eluvio

Warner Bros introducerer Ringenes Herre NFT'er i samarbejde med Eluvio

Mens Warner Bros stadig er stærkt afhængig af filmdistribution på den traditionelle måde, er firmaet også åbent for at udforske nogle alternative distributionsnetværk. Det amerikanske multimedieunderholdningsfirma Warner Bros Discover Inc annoncerede lanceringen af ​​"The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" Non-Fungible Tokens (NFT'er).

Selskabet udsendte denne meddelelse, da det sigter mod at uddybe sit fodfæste i Web3.0 økosystem. Ringenes Herre NFT'er har en eksklusiv udgave, og den udvidede version af den originale filmfranchise vil blive tilgængelig allerede den 21. oktober 2022.

Afsløret i samarbejde med Web3.0 platformen Eluvio, Ringenes Herre NFT'er vil være tilgængelig i to versioner med forskelligerent priser. De 999 eksemplarer af Epic Edition-versionen sælges for $100 og 10,000 af Mystery Edition er værdsat til $30 hver.

Som tidligere rapporteret af Variety kan købere i disse to kategorier få adgang til en udvidet version af filmen, der klokkes ind på 3 timer og 48 minutter i 4K UHD, sammen med adgang til over otte timers specielle og eksklusive funktioner, skjulte AR-samlerobjekter og hundredvis af billeder.

For at erhverve et af disse ikke-fungible tokens skal brugere oprette en Eluvio-pung, hvorigennem de kan få adgang til salgssiden. NFT'erne kan købes vha Ethereum, Solana, Bitcoinog USD Coin, som alle komplimenterer de kreditkortmuligheder, der er gjort tilgængelige på platformen.

Warner Bros

Ved beskrivelse er NFT'er tokens, hvis digitale ejerskab kan valideres via blockchain. Mens Warner Bros er blandt de første mainstream filmstudier til at lancere disse relaterede ikke-fungible tokens, har spørgsmål om det fulde ejerskab af NFT-stykkerne rejst mange øjenbryn, da Warner Bros og Eluvio stadig kontrollerer IP'erne til disse digitale samleobjekter fuldstændigt.

Disse samlinger er Ethereum-kompatible og hostes på Eluvio's Content Fabric Blockchain. Eluvio CEO og medstifter Michelle Munson fortalte Decrypt om de ikke-fungible tokens i et interview:

"De digitale kerneaktiver i sig selv, ikke kun tokenet, er på blockchain. De er både ejet og attesteret til og al den streaming, du vil se med filmen, med AR-objekterne, den interaktive oplevelse, lydkommentarerne, alt det er både autoriseret og distribueret direkte fra Content Fabric blockchain. ”

Warner Bros udnytter Digital Age Advantage med sine NFT'er

Tiderne ser ud til at ændre sig hurtigt, og det samme gælder for underholdningssektoren. Mens Warner Bros stadig i høj grad er afhængig af filmdistribution på den traditionelle måde, virker det åbent for at udforske alternative distributionsnetværk, hvoraf det ene er gjort fuldt muligt af blockchain-teknologi.

Baseret på en udtalelse fra Warner Bros' EVP og General Manager, Jessica Schell, er debuten af ​​Ringenes Herre NFT hovedsageligt et eksperiment for at bestemme forbrugernes appetit på indhold, der pakkes og sælges som digitale samleobjekter. Schell udtalte:

"Det vil være let at gå glip af, at den bruger Web3 eller NFT'er under motorhjelmen, og det er designmæssigt. Vi tror, ​​at initiativet har implikationer som en potentiel ny måde at håndtere filmdistribution direkte til vores fans."

Denne trend med lanceringen af ​​NFT'er vokser hurtigt blandt underholdningsmærker med Warner Bros' konkurrenter, bl.a. Netflix Inc også at have sluppet deres kollektioner løs.

Mest set anmeldelse

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *