Hvad er GemUni Crypto-spil, og hvordan fungerer det?

GemUni er designet til at hjælpe spillere med at tjene digitale aktiver, mens de spiller forskelligtrent play-to-earn nonfungible token (NFT) spil.

GemUni er designet til at hjælpe spillere med at tjene digitale aktiver, mens de spiller forskelligtrent spille for at tjene ikke-svækkeligt token (NFT) spil. I de sidste par år har decentral finansiering space (DeFi) har oplevet forskellige innovative trends, især efter det enorme tyremarked, der gjorde, at mange digitale aktiver satte nye rekordhøjder sidste år.

Non-fungible tokens (NFT'er) funktionalitet er et perfekt eksempel på klrending krypto-innovation, som utvivlsomt har vist sig at være det hotteste emne i kryptoindustrien og en massiv gateway til at onboarde nye brugere i kryptoindustrien.

Interessant nok er den ikke-fungible token-funktionalitet i de sidste par måneder blevet yderligere integreret med onlinespil for at lette spille for at tjene (P2E) mulighed, som i dag formentlig udråbes som en af ​​de bedste use cases for blockchain-baseret teknologi. GemUni er et perfekt eksempel på den nyeste online spilplatform, der giver brugerne mulighed for at tjene digitale aktiver.

GemUni NFT gaming platform

GemUni Crypto-spil forklaret

GemUni er en ikke-fungibel token (NFT) indbygget online spilplatform, der giver brugerne mulighed for at nyde tusindvis af de nyeste kryptospil uden at flytte ud af spiløkosystemet. Spilleplatformen tilbyder en innovativ play-to-earn-model, der henvender sig til forskellighedenrent behov hos alle spillere globalt, i modsætning til de fleste P2E-spil.

GemUni startede tidligere i år med stil, hvor platformen med succes lancerede Initial DEX Offering (IDO). Spilleplatformen hostede sin IDO på bemærkelsesværdige platforme, der spillede decentraliserede applikationer (DApps), inklusive GameFi, Red Kite, KrystalGo, og solgte sit oprindelige token, GENI, ud på kun en time. Bemærkelsesværdigt er GENI-tokens også blevet noteret med succes PancakeSwap og KyberSwap.

I dag er play-to-earn uden tvivl trending-søgning i blockchain-området, med NFT-spillet nok det mest søgte DApps. P2E-spillene har tiltrukket mange spillere fra hele verden til at udnytte den unikke indtjeningsmodel og tjene lidt ekstra indkomst til sig selv. Ifølge DappRadar var mere end 50 % af blockchain-brugere forbundet til gaming dApps i 2021.

Mange spilnørder ønsker dog et økosystem med tusindvis af spil at vælge imellem uden at flytte ud af DApp-platformen. Interessant nok har GemUni det hele. Spilleplatformen har to typer spil, Casual og Signature, hvilket skaber P2E-platformen, der er en favorit for alle.

Casual Games er enkle, populære spil, der passer til alle uanset alder. Nogle af disse spil inkluderer puslespil, sport, simulering og mere. På den anden side er Signature-spil noget anderledesrent fra Casual spil. Disse NFT-spil er velegnede til mere avancerede brugere, der ønsker at opleve det unikke og øge deres indtjening. Hvert signaturspil har et kryptotoken, der tjener som et incitament til succesfulde spillere.

Gemuni

Sådan deltager du i GemUni-spil

GemUni kræver, at brugere har et GENI Pass NFT eller en digital billet for at få adgang til enhver spilleplatform. Disse NFT-spil kommer i Stone, Topaz, Citrine, Ruby og Diamond niveauer. Hvert GENI-pas genererer en spilbillet, der kan bruges i én dag. Desuden bestemmer spilniveauerne i GENI Pass i sidste ende indtjeningsraten.

Tidligere i år projekterede spilleplatformen sin køreplan for det nye år efter at have foretaget væsentlige udviklinger i slutningen af ​​2021. GemUni tilbød GENI Pass NFT'er på flere markedspladser, lancerede sin Beta-test og sikrede med succes over $2 millioner fra investorer i et privat finansieringsinitiativ.

Heldigvis har holdet bag GemUni allerede nået den første milepæl i deres køreplan, hvor spilplatformen forventes at frigive sine længe ventede Casual og Signatures spil inden udgangen af ​​1. kvartal af 2022.

Desuden forventer GemUni at lancere sin NFT markedsplads til handel med samleobjekter og genstande i spillet i 1. kvartal. Platformen planlægger også at introducere GemUni Launchpad for IGO'er og INO'er, DAO Treasury og Side-Chain i 2. kvartal af 2022.

Mest set anmeldelse

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *