Hvad er Yat, hvorfor bruger folk $425K på emojis?

Hvad er Yat, hvorfor bruger folk $425K på emojis?

Udviklere sagde, at i Web3, bliver din Yat en universel digital identifier og kan også bruges som URL, tegnebogsadresse og kan være præget på Ethereum blockchain som et ikke-fungibelt token (NFT). Vil emojis være Web3-versionen af ​​et brugernavn? Det er, hvad Yat, en Nashville-baseret tech-startup mener, og med 160,000 solgte til en værdi af en kumulativ $20 millioner, ser det ud til, at mange mennesker allerede er enige i denne opfattelse.

Hvad er en Yat? Emoji Identforstærkere

En Yat beskrives som en streng på en til fem emojis, der kan bruges som et digitalt brugernavn, en hjemmeside-URL og som en betalingsadresse til brugerens digitale tegnebog. Det ser ud til at være en krydsning mellem et nonfungible token (NFT) og en domæneadresse, selvom ikke alle Yats er tokeniserede.

Firmaet skrev i sin Discord server:

"Yat lader dig bruge emojis som dit universelle brugernavn og jegdentpå internettet. Forestil dig at blive kendt som ildslange eller robot-spøgelseskrone i stedet for coffeequeen98 eller jake2456@emailxyz.com. Ved at eje en Yat - lad os sige ocean-trident-palmetræ - det er dit for altid. Du er den ~eneste~ på jorden, der ejer disse emojis."

Især kan det også være et decentraliseret alternativ til curenrent Domain Name System (DNS), der administreres af internettilsynsmyndigheden ICANN. DNS bruger et centraliseret, hierarkisk system til at organisere og hjælpe brugere med at finde forskelligerent ting på internettet.

Yat-ejere har haft chancen for at tokenisere deres række af emojis som en NFT på Ethereum blockchain for ekstra omkostninger siden juli 2021, men at anskaffe en Yat er ikke det samme som at præge en NFT. Ejere skal bruge Yats "visualiseringsværktøj" til at udvikle en kort animation af emoji-strengen for at gøre Yat til en NFT.

Visualiseringen integreres derefter med selve Yat'en og kan præges som en NFT, der skal sælges eller opbevares på OpenSea.

Et design på 1-5 tegn kan koste mellem $4 og hundredtusindvis af dollars at købe i første omgang, og ekstra gebyrer for at gøre det til en NFT. Jo kortere og mere mindeværdig kombinationen er, jo højere er prisen på produktet.

Navnlig var det dyreste produkt den ene karakter af en gylden nøgle, der kostede $425,000 på Yat Destiny-auktionen i midten af ​​2021. På udgivelsestidspunktet har Yat en handelsvolumen på 410 ETH ($1,258,622) på Opensea.

Projektet har allerede mange bemærkelsesværdige berømthedsinvestorer som Lil Wayne (alien-musiknote), Paris Hilton (dronning krone-gnistre) og Kesha (regnbue-raket skib-alien).

Ikke desto mindre har projektet også stået over for en pæn del af udfordringer. Nogle af dem inkluderer den verdslige kritik, som Yat URL'er kan være udfordrende at finde, da det ikke altid er let at skrive en emoji-sekvens på et standard QWERTY-tastatur.

På den mere dramatiske side af spektret, Yat medstifter og tidligere administrerende direktør Riccardo Spagnia "Fluffypony” blev anholdt i USA i august 2021, hvor han ventede på udlevering til Sydafrika for mange anklager om bedrageri. Disse svindelanklager var ikke relateret til Yat. Dette projekt blev afsløret i februar 2021 og er siden vokset til et team på omkring 55.

Mest set anmeldelse

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *