GameStop lanserer ny selvforvaringslommebok for krypto- og NFT-er

GameStop lanserer ny selvforvaringslommebok for krypto- og NFT-er

GameStop, et amerikansk videospill, electronic consumer, og spillvareforhandler, har med suksess lansert en ny selvforvarende lommebok for krypto- og ikke-fungible token-spillere og andre.

GameStop NFT Marketplace

I en pressemelding 23. mai skriver eltronic-forhandlerselskapet bekreftet den vellykkede lanseringen av den nye selvforvarende kryptolommeboken for en ikke-fungibel token på Ethereum hovednettet. I følge GameStop vil den nye lommeboken brukes til å lagre, sende og motta krypto- og ikke-fungible token-eiendeler.

I en relatert utvikling har GameStop bekreftet klare planer om å lansere en ny NFT-markedsplass i Q2 2022. The electronic detaljhandelselskap antydet planen sin om å rulle ut en NFT-plattform under Q4 2021-inntjeningssamtalen i mars 2022. Den gang omtalte selskapet planen sin som sin "nye vekstmulighet." GameStop bemerket i sin 10-K-utfylling: Bottom of Form

«Når vi skalerer og utvider kjernetilbudene våre, vil vi samtidigneoinvesterer vanligvis i ytterligere vekst, inkludert blokkjede, digitale eiendeler (inkludert ikke-fungible tokens ("NFT-er")), web 3.0-teknologi og nye destinasjonsformater for butikkene våre."

GameStop trykker på Immutable X for å lansere ny aktivalommebok

Spillvareforhandleren «GameStop» begynte å få massiv fremgang i 2021 som bemerkelsesverdig meme-lager. På den tiden fikk selskapet mainstream-adopsjon, og samlet fortjeneste før de fokuserte innsatsen på NFT-verdenen.

Tidligere i år integrerte detaljhandelsselskapet Immutable X for å utvikle en ny selvforvarende lommebok for krypto- og ikke-fungible token-spillere (NFT). Fellesforetaket bevilget et fond på 100 millioner dollar i IMX-tokens for å støtte skapere.

Under den nye avtalen gikk Immutable X med på å tilby GameStop nesten 150 millioner dollar i IMX-tokens når NFT-prosjektet når visse stadier. Disse fasene inkluderer markedsplasslanseringen og salgsvolumgrensen.

De to firmaene ble enige om at Immutable X må nå 3 milliarder dollar i salgsvolum innen en viss periode. Mens hun kommenterte partnerskapet på den tiden, sa Stephanie Wissink, a reneid analytiker hos Jefferies, bemerket:

 "Kombinasjonen av dyktige ansettelser pluss et partnerskap med en lag-2-skaleringsløsning, designet spesielt for token-drevne videospill, er en start på å gi investeringsfellesskapet mer klarhet i hva GameStop håper å bli."

Ifølge GameStop, den svært etterlengtede NFT markedsplass vil være tilgjengelig for skapere på tvers av spillstudioer, Metaverse-spillutviklere og Web 3. Tidligere i år sirkulerte rykter om at GameStop kan integrere Microsoft for å lage en NFT-plattform.

GameStop

Siden i fjor har eltronic retail company aksje (GME) har hatt dårlige resultater, og har mistet over 54 % de siste tolv månedene og 35.22 % hittil i år. GME har også stupt 18.58 % de siste tre månedene og nesten 25 % den siste måneden.

Dessuten har GME falt 4.23 % de siste fem dagene. På publiseringstidspunktet handles GME-aksjene til $95.50, noe som representerer et tap på 0.66% fra forrige lukking på $96.13.

Likevel håper GameStop at den svært etterlengtede ikke-fungible token-markedsplassen og den nye selvforvarende lommeboken vil utløse noe fortjeneste for selskapet.

Mest sett anmeldelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *